LindHill blir återförsäljare för Dodge och RAM Trucks: ”Först i Sverige med nya 2021 Dodge Durango”  - LindHill
LindHill

LindHill blir återförsäljare för Dodge och RAM Trucks: ”Först i Sverige med nya 2021 Dodge Durango” 

Dela artikeln

Nu tar bilhandlaren nästa steg i verksamheten. LindHill blir återförsäljare för de amerikanska bilarna Dodge och RAM Trucks. Och att det finns ett stort intresse för dem, det råder det inga tvivel om.

– Både jag och Henrik vill alltid framåt, berättar Joakim Karlsson som är en av ägarna till LindHill i Örebro. Därför kändes det som att Dodge och RAM Trucks var det naturliga steget för oss. Det är robusta bilar med kraftfulla motorer. Något som passar vår kundkrets väldigt bra.

En ytterligare fördel med Dodge Durango och RAM Trucks är att de är etanolkonverterade och är därmed miljöklassade. Det i sin tur gör att skatten på Durango endast är 2 850 kronor om året.

Dodge Durango och RAM Trucks kommer att finnas på plats i LindHills lokaler, men bilhandlaren har möjlighet att ta hem alla modeller på beställning. Bland annat sportbilarna Dodge Charger och Dodge Challenger.

– Vi på LindHill är först i Sverige med att ha Dodge Durango årsmodell 2021 på plats, så det har varit högt tryck på den. Både Dodge och RAM är kraftfulla bilar med ett spännande modellprogram och jag har en stark tro på att de kommer bli mer och mer populära i landet, säger Henrik Loborn, delägare och försäljare på LindHill.

Du är varmt välkommen att komma in och provköra vårt utbud av Dodge och RAM Trucks! Kontakta oss på 019- 10 11 19 så kommer vi överens om en tid som passar.

Äldre nyheter

Se våra bilar som är till salu

Se alla bilar

Sälj din bil till oss!

Läs mer